Ikke kategoriseret

JULEGAVE GUIDE TIL HENDE

IMG_4087

Jeg elsker julen rigtigt meget, og jeg føler ikke at det er nødvendigt at sige at julen ikke kun drejer sig om materielle ting. Man kan lave utrolig mange ting som ikke er materielle og give til en kvinde i sit liv, som man holder af. Men jeg har valgt disse ting nedenunder ud, til jer som måske ikke har nogle ideer eller ønsker, at købe noget materielt.

 

UNDERTØJ 

Jeg er selv meget dårlig til at bruge penge på godt undertøj, og jeg tror langt fra jeg er den eneste. Undertøj er noget man altid kan bruge, og det er noget hvor der heldigvis er så meget, at der er noget til alle og enhver. Jeg er ikke så meget til BH’er med bøjler, da jeg synes de gnaver ind i huden. Jeg bruger derfor Soft Bra, og jeg har fundet nogle eksempler på nogle jeg selv er ret vilde med. (Jeg elsker dette undertøjssæt fra weekday)

 

HUDPLEJE

Dette er endnu en af de ting jeg selv er dårlig til at bruge penge på, gode og ordentlige (måske dyre) hudplejeprodukter. Selvom jeg har haft problemer med min hud siden jeg kom i puberteten, er det ikke noget jeg bruger mine penge på. God hudpleje er oftest dyrt, og derfor synes jeg at det er en rigtig god idé at ønske sig det i gave, da man så ikke selv skal gå ud og bruge penge på det.

 

URER

Som jeg fortalt i min Julegave Guide til Ham, så synes jeg et ur kan gøre en del for hvad du har på, og hvordan du repræsentere dig selv. Jeg synes et ur er en af de ting som kan være meget dyrt eller koste 200 kr. Det er en af de ting, som variere meget i pris og kvalitet. Men jeg vil selv elske, at få et ur i gave.

 

SKO/STØVLER

Det er sjældent man selv har råd eller vil ofre de penge på et par ordentlige sko. Derfor er det en god idé at ønske sig sko i gave. Jeg synes selv at et par sko kan gøre en del for et outfit, og så bruger jeg oftest mine sko utroligt meget, før jeg køber mig et nyt par. Desuden, hvis man ønsker sig en vildt lækker støvle, kan man bruge den helt indtil at det bliver varmt, og så er den også gået godt i gennem.

  1. Vagabond
  2. Billi Bi
  3. Vagabond

 

KOPPER

Dette er noget, som nok mest passer til en hvis man enten snart flytter hjemmefra eller allerede er. Men jeg synes sådan noget som kopper kunne være en rigtig god gave, til en som ikke længere bor hjemme og måske samler på nogle bestemte mærker. Jeg føler det er en af de ting man ikke umildbart tænker over, at man skal bruge, men alligvel mangler. Derudover er eksempelvis Royal Copenhagens kopper i den lidt dyrere ende af prisklassen, men det er noget der holder hele livet, så det er pengene værd.

IMG_4097

DUFTE

Hvorfor ikke ønske sig sin ynglings perfume, når det alligevel er den man bruger hver dag, og noget man alligevel selv kommer til at købe igen. Det er en nem måde, at spare penge på, og så er det stadig noget personligt at give, da det bekræfter at de anden personer er glad for den duft du bruger.

 

SMYKKER

Smykker er en af de ting, som jeg mener man kan vælge til en kvinde/pige man holder meget af, da det er noget man selv har syntes om da man valgte det, og derudover kan personaliseres. Hvis det eksempelvis skal være en gave til ens mor, kan man indgravere noget personlig, som kun dig og hende deler. Eller også bare en flot ring med lige så mange sten som hun har børn. Det er noget hun ville blive rigtig glad for, og det ville have værdi for jer begge.

 

PLANTER

Jeg ELSKER planter, og synes de gør virkelig meget ved for et rum. Jeg er især utrolig glad for kaktuser og har i længere tid overvejet at invistere i en cowboy katus, da jeg synes de er vildt flotte. Jeg er ret vild med denne hjemme side Greenify, hvor de har de fedeste kaktuser og planter.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar